Avís legal

0. Identificació

Muebles Solsona, S.L., en endavant L’EMPRESA, en compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l’informa que:

  • La seva denominació social és: Muebles Solsona, S.L.
  • El seu nom comercial és: Muebles Solsona, S.L.
  • El seu CIF és: B-58106154
  • El seu domicili social és: c/ Avinguda Catalunya 54
    Gironella, 08680 Barcelona

1. Objecte

El present avís legal regula l’ús i utilització del present lloc web, del qual és titular L’EMPRESA

La navegació pel lloc web de L’EMPRESA li atribueix la condició d’USUARI del mateix i comporta la seva acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les condicions publicades en aquest avís legal, advertint que aquestes condicions poden ser modificades sense notificació prèvia per part de L’EMPRESA, en aquest cas es procedirà a la seva publicació i avís amb la màxima antelació possible.

Per això és recomanable llegir amb atenció el contingut en cas de desitjar accedir i fer ús de la informació i dels serveis oferts des d’aquest lloc web.

L’usuari a més, s’obliga a fer un ús correcte del lloc web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del tràfic i el present Avís Legal, i respondrà davant L’EMPRESA o davant de tercers, de qualssevol danys i perjudicis que poguessin causar com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació.

Qualsevol utilització diferent de l’autoritzada està expressament prohibida, i pot L’EMPRESA denegar o retirar l’accés i el seu ús en qualsevol moment.

2. Comunicacions

Per comunicar-se amb nosaltres, posem a la seva disposició diferents mitjans de contacte que detallem a continuació:

  • Telèfon
  • Correu electrònic

Totes les notificacions i comunicacions entre els usuaris i L’EMPRESA es consideraran eficaços, a tots els efectes, quan es realitzin a través de qualsevol mitjà dels citats anteriorment

3. Condicions d’accés i utilització

El lloc web i els seus serveis són d’accés lliure i gratuït. No obstant això, L’EMPRESA pot alterar sense previ avís la utilització d’alguns dels serveis oferts a la seva web.

L’usuari garanteix l’autenticitat i actualitat de totes aquelles dades que comuniqui a L’EMPRESA i serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi.

L’usuari es compromet expressament a fer un ús adequat dels continguts i serveis d’ L’EMPRESA i a no emprar-los per, entre d’altres:

  1. Difondre continguts delictius, violents, pornogràfics, racistes, xenòfobs, ofensius, d’apologia del terrorisme o, en general, contraris a la llei o a l’ordre públic.
  2. Introduir a la xarxa virus informàtics o realitzar actuacions susceptibles d’alterar, espatllar, interrompre o generar errors o danys en els documents electrònics, dades o sistemes físics i l